Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hozzávalók:
Déligyümölcsök:
sárgadinnye,
görögdinnye,
kiwi,
ananász,
narancs,
citrom.
Tetszés szerinti gyümölcsök.

 

Elkészítés:
A sárgadinnyét félbevágjuk, a magját kikaparjuk, majd kiskanállal vagy speciális kanál segítségével kis gömböket vájunk ki belőle.
A héját nem dobjuk ki, mert ebben fogjuk tálalni a salátánkat.
A többi gyümölcsöt is meghámozzuk és apró kockákra daraboljuk.
A feldarabolt gyümölcsöket egy tálba öntjük és citromlével / narancslével, valamint kevés triple sec-el meglocsoljuk.
A dinnye héjába visszatöltve lehűtjük, majd a tejszínhabbal díszítve tálaljuk.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.