Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Hozzávalók:

50 dkg túró
20 dkg vaj vagy margarin vagy sütőmargarin
20 dkg porcukor
2 tojássárgája
2 dl tej
2 kanál zselatin
30 dkg eper, vagy más gyümölcs
20 dkg babapiskóta

 

Elkészítés

A forró tejben felolvasztott, majd langyosra hűlt zselatint turmixgépben kikeverjük a többi hozzávalóval. A tortaformát kiöblítjük hideg vízzel, beleöntjük a krémet, rászórjuk az epret, amely elmerül. Végül a tetejére rakjuk a babapiskótát, meglocsoljuk rummal, és 4-5 órára hűtőbe tesszük. Tálra borítjuk, hogy a piskóta legyen a torta alja, tejszínhabbal, eperrel tálaljuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.