Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hozzávalók:

4 pár virsli

2 főtt tojás

1 db közepes fej hagyma

15 dkg sajt

3-4 csemege uborka

 

Öntethez:

petrezselyem

olaj

egy nagyobb citrom levének a fele

só, bors

folyékony édesítő (vagy porcukor)

mustár

 

 

 

A hozzávalókat összeaprítom, az öntethez a petrezselymet apróra vágom és egy kis méretű fedeles műanyag edénybe vagy csavaros tetejű kis üvegbe teszem. Hozzáadom a fél citrom levét, egy kávéskanálnyi mustárt, sózom, borsozom és pár csepp folyékony édesítővel szelídítem az ízét. Ráteszem a tetejét, és jól összerázom. Megkóstolom és ízlés szerint még ízesítem. Összekeverem a felaprított hozzávalókkal, az egyik tojást félreteszem dísznek, és jól behűtöm.

Másnapra az igazi.

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.