Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Albert sütemény

2010.08.04

Hozzávalók:

  • A krémhez

    1 dl feketekávé
    25 dkg sütőmargarin
    3 dl tej
    20 dkg kristálycukor
    2 evőkanál kakaó
    4 evőkanál liszt
    kis rum

  • 2 nagy csomag kerek formájú keksz

     

    Elkészítés

    A lisztet, a kakaót és a cukrot összekeverem, a tejet hozzáadom, és lassú tűzön melegítem. Ha felforrt, hozzáadom a margarint, a kávét és a rumot, és sűrűre főzöm. Ha kihűlt, összeragasztom vele a kekszeket, fóliába csavarom, és hűtőbe teszem. Egy éjszakát állni hagyom, hogy megpuhuljon a krémtől a keksz, és ferdén szeletelve tálalom, így csíkos lesz.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.