Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csokitorta

2010.09.04

Hozzávalók:

  • Alap:
  • 6 tojás
  • 15 dkg porcukor
  • 3 dkg kakaó
  • 7 dkg rétesliszt
  • Krém:
  • 4 dl tej
  • 4 evőkanál liszt
  • 20 dkg sütőmargarin
  • 20 dkg porcukor
  • 4 evőkanál kakaó

Elkészítés:

Alap: A tojássárgákat a cukorral és a kakaóval jól kikeverjük, hozzáadjuk a lisztet és a felvert tojásfehérjét. Kivajazott, lisztezett (nem túl nagy) formába öntjük, és közepes lángon, lassan sütjük.

Krém: A tejet és a lisztet összefőzzük. Ha kihűlt, belekeverjük a margarint, a porcukrot és a kakaót. Ezzel kenjük meg a kihűlt alapot kívül-belül!

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.